Over Fente Consulting

Fente Consulting is ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende ervaren consultants op het gebied van organisatieverandering.

Dit is een groep professionals die zelfstandig in projecten kunnen werken, maar vooral de waarde zien in een goede samenwerking. Deze samenwerking heeft geleid tot het Fente Consulting Netwerk. Door de krachten te bundelen in een netwerk wordt het mogelijk om klanten beter te ondersteunen. Indien nodig, kunnen voor iedere specifieke situatie experts snel met elkaar schakelen om tot een optimale oplossing te komen, natuurlijk in overleg met de klant.

Daarnaast biedt het samenwerken en samenkomen in netwerkverband de mogelijkheid om onderling te blijven doorontwikkelen in diverse vakgebieden die het netwerk vertegenwoordigd. Voor onze klanten is dit niet alleen een garantie dat we steeds weer kwaliteit leveren, maar ook een mogelijkheid om hierin mee te draaien. Wanneer bijvoorbeeld een specifiek onderwerp wordt besproken, of wanneer een opdracht die we bij de klant uitvoeren door de klant wordt ingebracht om te bespreken in het netwerk.

Om elkaar beter te leren kennen, gaan wij graag het gesprek met u aan.